Siyasi kulislere damga vuran iddia: Köfteci Yusuf bakanı koltuğundan edecek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakan değişiklikleri sinyali vermesiyle, kulislerde hareketlilik arttı. Son dönemdeki gelişmeler, ünlü köftecinin bir bakanı görevinden edebileceği iddialarını beraberinde getirdi.

Siyasi kulislere damga vuran iddia: Köfteci Yusuf bakanı koltuğundan edecek…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan’a yaptığı resmi ziyaretlerin ardından dönüşte yeni döneme dair bakanlık değişikliklerinin sinyalini verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni süreçte genel başkan yardımcılarında ve Kabine’de değerlendirmeler yapabiliriz. Bazı değişiklikler olabilir," diyerek kulisleri hareketlendirdi. Hangi bakanlıkların değişeceği merakla beklenirken, dikkat çeken bir iddia da Köfteci Yusuf’un bir bakanı görevden alabileceği yönünde gündeme geldi.

Ekonomim.com'un haberine göre, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın görevden alınacak bakanlar arasında olduğu öne sürüldü. 

İddialara göre, Köfteci Yusuf olayı sebebiyle Yumaklı, AK Parti içinde yoğun eleştirilerin hedefi oldu. Yaklaşık 12 bin kişiye istihdam sağlayan ve marka değeri 2 milyar doları aşan bu Türk markası üzerindeki tartışmalar, Yumaklı’nın koltuğundan olacağına dair yorumları artırdı. Ayrıca, Yumaklı'nın yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’na Vahit Kirişci'nin yeniden atanabileceği belirtiliyor.

 

Siyasi kulislere damga vuran iddia: Köfteci Yusuf bakanı koltuğundan edecek…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.